20 Eylül 2016 Salı

Kazanay com Benzeri Siteler

Kazanay com Benzeri Siteler
Evde oturarak bilgisayar veya cep telefonu başında para kazanmak oldukça kolay. İlerleyen zamanla birlikte internet üzerinden insanların uzaktan iş halledebilme yeteneğini kullanmaları sağlanarak bir çok iş imkanı sunuluyor. Makale yazma, ürün satma, anket doldurma, reklam izleme ve paylaşma gibi pek çok iş imkanları mevcut. Bu iş imkanlarından reklam paylaşarak para kazanma sistemini içeren siteleri sizlere aktaracağız.
Reklam paylaşma siteleri nedir?
Öncelikle pek çok firma kendi reklamını yaptırmak için bu siteleri tercih ediyor ve anlaşma yapıyor. Kendi reklamını yaptıran sitelere belirli ücret ödüyor. Sitelerde bu reklamları paylaşan üyelerine kendilerine verilen ücretin belirli kısmını takdim ediyor.
Reklam paylaşma sitelerini nasıl kullanırım?
İlk başta güvenilir bir siteye üye olmanız gerekiyor. İster facebook hesabınızla ister yeni üye kayıt sistemiyle üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra size belirli aralıklarla reklamlar verilecektir. Bu reklamları facebook ve benzeri sayfalarda paylaşmanız istenecek. Reklamı paylaştıktan sonra arkadaşlarınız veya bu linki görüp tıklayan her kişi başına sitenin ön gördüğü miktarda para hesap bakiyenizde birikecek. Örneğin: paylaştığınız linke bir kişi tıklandığında site 0.70 kuruş verecek iki kişi tıkladığında 1.40 TL ye sahip olacaksınız.
Kazanay.com bu sitelerin en popülerleri arasında yer alıyor. Bu siteye facebook ile üye oluyorsunuz ve bahsettiğimiz gibi facebookta reklamları paylaşıyorsunuz. Her tık başına belirli ücret alıyorsunuz hem tıklayıp hem üye olan varsa tıklama ücretinin 10 katı bir ücret alıyorsunuz. Alt limitiniz 50 TL olduğu zaman paranızı çekebiliyorsunuz.
İşte işinize yarayacak Kazanay.com benzeri siteler
netlioo.com (reklam paylaşarak, satış ortaklığı, alt üyelerden kazanç ve marka indirimleriyle kazançlar sağlayabileceğiniz site )
Paratikla.com ( istenen sitelere tıklayarak, reklam paylaşıp izleyerek e-mail reklamları yoluyla vb seçeneklerle para kazandıran site )
Fanslave.com( bu sitenin sizlere önerdiği sayfaları beğenip takip ettiğiniz zaman size ödeme yapıyor. 15€ olduğu zaman çekebilirsiniz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder