20 Eylül 2016 Salı

Mobil Uygulama İle İnternetten Para Kazanma

Mobil uygulama ile internetten para kazanma fikrine bir çok kişi tarafından sıcak bakılmaktadır. İlerleyen teknoloji ile birlikte mobil uygulama yapmakta oldukça kolay bir hale gelmiştir. Peki insanlar mobil uygulama yaparak Nasıl para kazanır. Bunun 2 seçeneği vardır. Öncelikle yaptığınız mobil uygulamayı GooglePlay’den ya da AppStore’dan para karşılığında satarak para kazanabilirsiniz. Fakat yaptığınız uygulamayı satmak için de uygulamanın özenilmiş bir biçimde yapılması şarttır. Mobil uygulama yaparak para kazanma yollarından bir diğeri ise yaptığınız uygulamanın içerisine reklam almaktık. İnsanlar tarafından indirilen bu uygulamada belirli aralıklarla reklamlar çıkmaktadır. Ve siz de bu reklamları göstermeniz karşılığında reklamı veren kişilerden belli bir ücret alarak para kazanabilirsiniz.
Günümüzde de bu şekilde para kazanan birçok kişi vardır. Genellikle öğrenciler tarafından yapılan bu işin getirisi de oldukça yüksektir. Genellikle ek iş olarak bu iş yapılsa da ana işi olarak edinmiş birçok kişi de vardır. Eğer sizde mobil uygulama yapmayı düşünüyorsanız mobil oyun uygulamaları yapmanız tercih edilir. Çünkü insanlar en fazla oyun uygulamalarını indirir ve en çok para mobil oyun uygulamalarından kazanılır.
Oyun uygulamaların dışında bayanlar için yapılan uygulamalarda çok fazla indirilmektedir. Bu uygulamalar saç şekilleri, makyaj yapımları, günlük giysi kombinleri şeklinde olmaktadır. Bu tip uygulamalarda uygulama içi satın alımlar seçeneğini tercih edersiniz insanlar uygulama içerisindeyken bile size para kazandırabilir. Bu şekilde zengin olmuş birçok kişi vardır. Fakat bu işi yapmak kolay değildir. Çok fazla Zaman ayırmanız, çok uğraşmanız gerekir. Gerekli önemi verdiğiniz takdirde ise istediğiniz başarıyı elde edeceğinizden emin olabilirsiniz. Bu nedenle işe gereken sabrı göstermelisiniz. Mobil uygulama yapmayı kolaylaştıracak bazı taslakları internette bulabilirsiniz. İşe oradan başlamanız işinizi daha kolay yapmanızı sağlayacak ve alışma sürenizi hızlandıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder