20 Eylül 2016 Salı

Recyclix ile geri dönüşümden para kazanın

Recyclix Nedir?

Recyclix, plastik geri dönüşüm şirketidir ofisi Varşova’da bulunmaktadır. Bizlere internetten para kazanmayı güzel ve faydalı bir şekilde yapmamızı sağlar zaten şirketin amacı yatırım ortaklarıyla birlikte dünyanın bir numaralı geri dönüşüm şirketi olmaktır. Yani şirket bizim ve diğer yatırım ortaklarının parasıyla geri dönüşüm atıkları alır bu atıkları kendi fabrikalarında işleyip granürlere çevirirler ve bunları satarak para kazanırlar.

Recyclix ile nasıl para kazanırım?

Öncelikle siteye üye olup mail onayını yaptıktan sonra şirket sizin gibi doğa seven bir insana hediye olarak 20 euro yollar, bu 20 euro ile plastik alıp bunu test edebilirsiniz lakin hiç para yatırmadan veyahut bu 20 euro’yu işlemden direk çekmeniz mümkün değildir. Siteye gerçek bilgilerinizi girmezseniz para çekerken ileride sorun yaşayabilirsiniz.  İlk karımızı 3 hafta sonra alırız yani aldığımız ilk plastiklerin öğütülmesi sonucu %6 oranında kar sağlarız. Daha sonradan ileride 2 hafta içinde kar oranları geri alabiliriz ve bu kar oranı %8’a kadar çıkabilir.
Siteyi daha fazla anlatmak isterdim ama video şeklinde anlatılırsa sizin için daha anlamlı olur ve aklınızda soru kalmaz eğer hala sorular varsa bunu yorum şeklinde sorabilirsiniz.
  • Site url: http://link.tl/PVCP
  • Ödeme çekme limiti: Paypal ile 20 euro (%3,5 kesinti) – Bitcoin 20 Euro 3 saatte hesabınızda – Banka için 20 Euro (Kesintisiz)
  • Ödeme çekme yöntemleri: Paypal, Bitcoin, Banka havalesi
  • Referans gelirleri: 1. Seviye referans %10 – 2. Seviye referans %3 – 3. Seviye referans %2 – 4. Seviye referans %1

Recyclix kar oranları

Recyclix nedir demeden hemen kar oranlarını merak etmişizdir hepimiz, sonuçta hepimiz internetten para kazanma üzerine yoğunlaşıyoruz.
Daha önceden de dediğim gibi ilk karımızı 3 hafta sonunda alırız ve %6 oranındadır. İkinci kar payımızı 2 hafta sonra granüre çevirme aşamasında alırız buradan alacağımız kar payımız %8 oranındadır. Yani 35 günde %14 kar ederiz, diğer şirketlerin yatırım oranından düşük olsa da güvenilir bir şirket ve aynı zamanda doğaya yararlı bir iş yapıyoruz aynı zamanda sanki bir şirketimiz var gibi hissediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder