20 Eylül 2016 Salı

Payza Nedir

Payza nedir ve nasıl kullanılır

Payza yatırım aracı olarak tasarlanmış bir sitedir, sitede para barındırabilir ve bir çok işlem gerçekleştirebilirsiniz kısacası paypal gibi bir sitedir sadece komisyon almadıkları için daha çok tutulmaktadır diğer para barındırma sitelerinde yüzde 2 civarında vergi alınırken payza sitesinde her hangi bir ücret veya komisyon vermeden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Siteye üye olmak istiyorsanız  https://secure.payza.com/signup adresten üye olabilirsiniz, yaşadığınız konumu Türkçe seçerseniz sizin için daha kolay olacaktır, sitede şuan için Türkçe arayüz bulunmamaktadır.
Site 2012 yılında Türkiye için kapalıydı 2013 yılından sonra site artık Türk kullanıcılara açıldı ve daha fazla kitleye ulaşmaya başladı Türkiye için, lakin hala pek fazla Türk kullanıcısı yok en büyük sebebi ise Türkçe arayüzü olmamasından kaynaklanıyor olabilir.

Neden Payza’yı tercih etmeliyim?

İnternetten para kazanma işlerinde sıkça karşımıza sunulan ödeme yöntemleri arasında payza bulunmaktadır ve bir çoğunda paypal bulunmadığı için biz o siteyi es geçiyoruz. Bu gibi durumlara taviz vermemek adına payza sitesini kullanmanızı tavsiye ederim.

Payza’ya nasıl üye olunur?

  1. http://link.tl/PVBq bu adrese girdikten sonra personal kısmını seçerek şahsi hesap açabilirsiniz eğer şirket hesabı açmak istiyorsanız business yazan yere tıklayabilirsiniz.
  2. Daha sonrasında önünüze gelen pencereden doğum tarihinizi, e-posta adresiniz ve şifrenizi girerek devam ediyoruz.
  3. Tüm alanları doğru doldurktan sonra e-posta adresimize bir onay maili gelecektir, maili onayladıktan sonra sitemize girebiliriz.
  4. Profil bilgilerimizi ekledikten sonra bir adet banka kartımızı ekleyerek aylık limitimizi kaldırmış oluyoruz. Ve kullanıma hazır bir şekilde bırakıyoruz.
  5. Son adım olarak internetten para kazanma adına yeni sitelerden paralarımızı bu hesabımıza oradan da bankamıza çekiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder