20 Eylül 2016 Salı

Para Kazandıran Mobil Uygulamalar

Para kazanmak için sürekli arayış içerisinde olan nesil haline gelmiş bulunmaktayız. Çoğunlukla öğrencilerin ya da bir türlü iş bulamayan kişilerin başvurduğu bir yöntem olarak mobil uygulamalar sayesinde para kazanmak. Peki,En Çok Kazandıran Mobil Uygulamalar nelerdir diye soracak olursak ve nasıl kazanıyoruz. Örneğin Field Agent mobil uygulaması telefonunuza indirdiniz peki indirmekle para kazandınız mı hayır tabi ki de nasıl para kazanacağımız ise şöyle sıralayabiliriz.
Size görevler veriliyor yani bir pazarlamacı gibi düşünün saha temsilci olarak görev alıyorsunuz. Uygulama size talimatlar veriliyor neler yapacağınız hakkında ve nerede olacağınız örneğin bu alışveriş merkezi şehrin diğer bir yeri ya da bir park olabilir. Bu talimatları yerine getirmeniz için size 2 saat bir süre veriri ve bu süre içerisinde sizin bu görevi tamamlamanızı istemektedir. Tamamlarsanız 2 dolar dan başlayarak size ücret vermektedir size ücreti Paypal aracılığıyla yaptığından dolayı güvenilir bir uygulama olduğunu kanaatine varmış olursunuz.
Ancak şu yanılgıya kesinlikle varmayalım bu görevleri yaparak zengin olacağınız anlama gelmez ancak sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır ek bir gelir olarak düşünmelisiniz. Bu uygulama gibi birçok mobil uygulamaları mevcuttur. Bunlar; Checkpoints, Easyshift, Bounty, Brandface gibi birçok uygulamalar mevcuttur. Böylece ek gelir kaynağı yaratmış olursunuz ve en azından öğrenciyseniz ailenize de yük olmamış olursunuz. Hem para kazanmış olursunuz hem de bir bakıma da eğlenmiş olursunuz. Size verilen görevleri beğenmeyip yerine getirmezseniz para kazanma gibi bir arzunuz yok demektir size verilen her görevi yerine getirirseniz zaten para kazandığınızı göreceksiniz ve bu da sizi mutlu edecek bir durum olacaktır. Sürekli para geldikçe daha çok o işi yapmak için yeni görevler bekleyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder